Aanmelden

Heb je een Vakmedianet account? Log in om automatisch je gegevens in te vullen.

Logistiek verwelkomt je graag tijdens de Summit Logistieke Dienstverlening op donderdag 10 juni 2021. We zijn benieuwd wie je bent!

Onze partners vinden het belangrijk dat jij er bij bent tijdens de Summit Logistieke Dienstverlening. Indien je een Partnercode hebt ontvangen, vul deze dan hier in.

Er zijn vier verschillende discussierondes over vier verschillende thema’s: digitalisering, duurzame logistiek, arbeidsmarkt en vernieuwend ondernemen. Bij iedere discussieronde kunnen per digitale discussietafel 10 personen met elkaar discussiëren onder leiding van een moderator. Iedereen heeft de mogelijkheid om hier aan mee te doen. Hoe meer mensen willen meediscussiëren, hoe meer digitale discussietafels wij kunnen maken.

*Indien je kiest voor een actieve deelname aan een virtuele discussietafel, dan proberen wij je hierbij in te delen. Wij kunnen dit dus nog niet toezeggen. Of je daadwerkelijk wordt ingedeeld, hangt af van de hoeveelheid belangstellenden. Wij streven er naar om een goede balans aan de discussietafel te krijgen van verschillende partijen en functies. Overigens is het bij een actieve deelname ook de bedoeling dat je je scherm deelt en dus met video in beeld bent. Mocht je inactief willen deelnemen dat staat het je vrij om bij elke discussie tafel te gaan kijken en luisteren. Je komt dan niet in beeld.